Intervju med studiebesök. Tilläggsmaterial finns. Här lyssnar du på en intressant intervju med Joanna Armstrong – om EFT – och du kan också anmäla ditt intresse för att vara med på ett samordnat kostnadsfritt studiebesök för 2-4 personer på Joannas klinik på Sturegatan i centrala Stockholm. Du hör mer om studiebesöket i podden. Skicka din intresseanmälan så snart som möjligt till oss via kontaktformuläret här på Boka och fråga. Studiebesöket kommer att genomföras flera gånger om intresse finns. Först till kvarn samt förtur för helårsmedlemmar i HjärnLyftet. Du lyssnar på avsnittet under fliken Vitalpodden.

Här nedan har du extramaterial om EFT, utvalt av Joanna Armstrong; Knackpunkten. Mer information hittar du också på hemsidan: www.knackpunkten.se

  • Forskningsstudie: EFT och resultat avseende stress/ångest/hjärnan.
    Bilderna är baserade på en stor studie över 5,5 år. 5 000 personer med generell ångest och oro fick pröva de två metoderna KBT eller EFT.  Studien kommenteras också i podden.


  • Joanna Armstrongs bok: ”Knacka fram Friheten” – Supermetoden som ändrar tankar, känslor och beteenden. Gå till www.knackpunkten.se för att läsa mer och beställa boken.
  • Titta på ett intressant You Tube-klipp – Introduktion till EFT
  • Lyssna på nästa avsnitt av Vitalpodden

    Tillbaka