Kurs: Träna Din Hjärna

Sveriges första kurs för bättre hjärnhälsa

Vi startade för drygt 10 år sedan med kursen ”Träna Din Hjärna”. Tidigare kurser har varit mycket uppskattade och fått många lovord av deltagarna. Några delar har förändrats och några nyheter har tillkommit. Allt efter deltagarnas önskemål!

Nu gör vi en större förändring av kursutbudet och kommer att fokusera på onlinekurser, skräddarsydda föreläsningar och workshops. Exempelvis håller vi Träna Din Hjärna som 2-4 fristående delar/kurser – och endast på uppdrag.

NYHET: Under pandemin och hela det här året går vi steg för steg över till onlinekurser men fortsätter förstås ge föreläsningar, workshops och kurser på uppdrag och genom olika samarbeten.

Träna Din Hjärna – Del 1 – GrundenCloseupportraitwoman_small

I den här kursen som har fyra kurstillfällen – går vi igenom de 5 grundläggande principerna för hjärnhälsan med särskilt fokus på det som du kan påverka själv. Du får många tips för hur du med små förändringar i din vardag kan bygga upp reservkapaciteten för att nå hjärnans långa och vitala liv.

Träna Din Hjärna – Del 2 – Praktiska tillämpningar

Successful20business20team20working_small-1
Den andra delen
som innehåller praktiska tillämpningar på iPad, men också med många andra övningar. Vi undersöker möjligheten att bedriva denna del av Träna Din Hjärna i flera mindre webbkurser.

För första gången har kursen öppnats upp och ges som 4 föreläsningar, som tillsammans täcker i stort sett samma områden som kursen ”Träna Din Hjärna” – Del 1. Dessa fyra föreläsningar genomfördes under flera år men hålls nu enbart på uppdrag av förening , företag eller organisation.

Gå till Boka & Fråga för att skicka intresseanmälan för kommande onlinekurser.

Från våra nöjda deltagare

Det kom ett mejl…

Vi får många kommentarer som gör oss på HjärnLyftet mycket glada och stolta! Här är ett exempel på ett mejl som kom efter en av våra många föreläsningar. Denna gång gällde det föreläsning hos en grupp med ett 50-tal deltagare:

”Tack för en lysande föreläsning!

Har fått både telefonsamtal och mail (från deltagarna) med stort tack för en mycket intressant och trevlig kväll!”

Intresseanmälan för nya föreläsningar och workshops

Vi håller även föreläsningar och skräddarsydda aktiviteter på föreningar, arbetsplatser och företag. Se rubriken Företag för mer information.

Eftersom vi gör om vår kursverksamhet för privatpersoner, så har vi inte för närvarande ett helt fast schema för dessa aktiviteter. Skicka gärna en intresseanmälan till oss om ange om den är någon tid /tidpunkt som passar dig särskilt bra.

Och är ni är en grupp om minst 5 personer kan vi hålla kurs hos er till ordinarie priser.

För mer information om upplägg, priser och andra förfrågningar, kontakta oss via vårt kontaktformulär som öppnas i nytt fönster. Ange ditt ärende i meddelandefönstret.

HjärnLyftets

FEM fokusområden