Här startar din resa mot ett ännu bättre liv!

All förändring till det bättre börjar med motivation. Motivation, kunskap och insikt. Här på hemsidan hittar du information om våra kurser och medlemskap som främjar ett vitalt och aktivt liv – hela livet ut! Och mycket annat!

Följ med och utveckla din hjärnas kapacitet på ”livets resa”. Vi ger dig resurser för att få en bättre mental förmåga, ett bättre minne och kunskap om hur du får bästa möjliga hjärnhälsa.

HjärnLyftet för bättre hjärnhälsa arbetar via 5 olika principer:

Vi ger råd, tips och utbildning inom dessa 5 fokusområden – som alla bygger på vetenskaplig grund – för att utveckla, skydda och boosta hjärnan. HjärnLyftets aktiviteter inom dessa 5 fokusområden samlas under de här rubrikerna:

• ”Trimma din hjärna” (Minnesträning / Intellektuell stimulans)

• ”Roa din hjärna” (Social gemenskap / Kommunikation)

• ”Träna för din hjärna” (Fysisk aktivitet / Motion)

• ”Styr din hjärna” (Näring / kost för hjärnans kemi)

• ”Städa och vårda din hjärna” (Återhämtning / stresshantering / sömn)

Det är de här delarna som enligt den vetenskapliga akademiska forskningen är de viktigaste för vår hjärnas hälsa om vi vill vara vitala och i form livet ut. Våra kurser, workshops och andra aktiviteter är utvecklande, roliga och ger dig helt nya förutsättningar för ett långt, aktivt liv. Det är lika viktigt att träna sin hjärna som sina muskler!

img_4579

Aktivera din hjärna – bli neurosmart

Ta dig tid i dag för att fundera över hur du hanterar din hjärna. Tränar du varje dag – både din hjärna och din kropp? Får du tillräckligt med vila, äter du rätt och näringsrik mat, och tar du dig tid att koppla av? Med rätt kunskap och genom att tillämpa HjärnLyftets 5 principer för hjärnhälsa, så kan du själv styra din hjärna.

Vill du nå en livslång hjärnhälsa och vitalitet? Börja med att skriva upp dig på vårt Nyhetsbrev här intill, och få din första bonus – En liten e-bok om Motivation.

Den mest effektiva resan börjar mitt i livet och bygger på det senaste inom svensk och internationell hjärnforskning.
Mer om hjärnforskning hittar du här »

Nyheter

Se alla nyheter

HjärnLyftets

FEM fokusområden