Medlemskap

Gå med som medlem i Hjärnlyftet 

HjärnLyftets medlemskap vänder sig till dig som ”vill värna din hjärna” och är 45+

På HjärnLyftets medlemssidor finns information om intressant forskningoch Hjärntips dvs resurser för tex hjärngympa och spel och övningar på internet. Vi har också flera avdelningar för andra delar av hjärnhälsan som tex Brain food – ”Matvanor för hjärnan”, iPad-tips med förteckningar över användbara appar för iPad, iPhone, etc.

Läs mer om hur du blir medlem 2 för 1 längre ner här.

Blomma-100pxHjärnLyftets Vänner
Har du fått erbjudande om att gå med som provmedlem via HjärnLyftets Vänner, så ska du Klicka på Logga in längst till höger i menyraden och ange dina uppgifter under Ny medlem så återkommer vi till dig.

Efter kursen – fortsätt som medlem

Vill du fortsätta att utveckla din hjärna genom HjärnLyftet?
När du går en kurs hos oss får du som extraresurs, tillgång till vårt nätverk ochHjärnLyftets intranät som du når genom att logga in högst upp till höger, här på vår hemsida. När kursen är slut erbjuds du möjlighet att bli helårsmedlem i HjärnLyftet.

Om du redan är medlem
För att se alla dina förmåner och aktuell medlemsinformation måste du vara inloggad. Du hittar Logga in längst till höger bland rubrikerna ovan.

Ett fullmatat medlemskap

En sammanfattning av HjärnLyftets medlemsförmåner:

★ NYHET! Du får dagliga påminnelser via SMS för det Träningsprogram för Din hjärna som du bygger upp enligt våra instruktioner. Detta är ett TILLVAL som till hösten kommer att ligga i vår högsta medlemsnivå (en förändring som kommer till hösten -18) MEN just nu HELT KOSTNADSFRITT för våra helårsmedlemmar. Gå med nu så får du en extra fördel redan nu och fler fördelar kommer till hösten – men inga extra kostnader när medlemskapet utökas senare under 2018.

★ Studiebesök ger dig en kostnadsfri plats på ett organiserat studiebesök hos forskningsgrupp, företag eller organisation (du väljer 1 tillfälle under ett år – dessa besök kommer att annonseras på medlemssidorna och erbjuds fr.o.m 2017  (kan ej kombineras med 1 tim kostnadsfri individuell konsultation inom vår tjänst Pensionscoachen), alternativt

★ Pensionscoachen upp till 1 tim kostnadsfri individuell konsultation per telefon, inom de 5 principerna för hjärnhälsa (kan ej kombineras med ett kostnadsfritt studiebesök).

★ Rabatt på alla HjärnLyftets kurser samt träningsresor mm. – genom genom samarbetspartners.

★ HjärnLyftets medlemssidor:
– Intressanta forskningsrön om hjärnan.
Hjärntips – länktips mm för daglig hjärngympa och annat till nytta för hjärnans utveckling.
– För dig som har tillgång till iPad (eller annan läsplatta) så kan du ladda ner den senaste förteckningen över de appar som HjärnLyftet använder i kurserna.
Tips och recept och om Brainfood – matvanor som är viktiga för hjärnans kemi och hälsa.
Informationsrummet och Arkiv – nyheter och grupper.
Månadsbrev med nyheter om det som är viktigt för hjärnan och praktiska konsekvenser för din hjärna.

– Uppdateringar och ny information som vi lägger upp i samband med HjärnLyftets pågående kurser och event.

★ Medlemsavgift
Ett ordinarie medlemskap i HjärnLyftet gäller ett helt år. Medlemskapet är personligt och avsett för privatpersoner. För närvarande är priset 625 kr per år.

★ Just nu – erbjudande! Gå med tillsammans med en familjemedlem eller en vän. Ni kan nu under ett helt år bli medlemmar 2 för 1, vilket ger er bägge två en reducering med 50 % på medlemspriset. Båda medlemmarna får fullständiga medlemsförmåner och egen inloggning.

Anmäl och betala ditt medlemskap direktklicka här . Om du hellre betalar via bankgiro använd vårt kontaktformulär så skickar vi betalningsinformation för bank. När du anmäler 2 för 1 är vi tacksamma för att att få bägge medlemmarnas namn och kontaktuppgifter även skickade via kontaktformulär.